Layout
Fixed layout
Wide layout
Font
Set Smaller Font
Set Default Font
Set Larger Font
Strona główna
Galeria
Biblioteka
Nasza Szkoła
Nasza Szkoła
Biblioteka
Kadra Kierownicza
Kontakt
Rada Rodziców
Patron
Wynajem boiska
Poczta
Plan postępowań o udzielenie zamówienia publicznego
Dokumenty szkolne
Oświadczenie o spełnieniu warunków przystąpienia do egzaminu maturalnego
Statut
Regulamin Rady Pedagogicznej
Wzór zwolnienia
Wzór usprawiedliwienia
Zgody rodziców na udział w wycieczce
Zgoda na udział w praktyce zawodowej
Podanie o odbycie praktyki
Karta oceny praktycznej nauki zawodu
Dzienniczek praktyki zawodowej
Sprawozdanie z realizacji podstawy programowej
Sprawozdanie z pracy zespołów przedmiotowych
Aktualny arkusz samooceny nauczyciela
Klasyfikacja
Procedury bezpieczeństwa
mLegitymacja
Instrukcja organizacji ewakuacji
Regulamin SU -projekt
Wymagania edukacyjne
Ocena pracy nauczyciela
Regulamin oceny
Sprawozdanie n. stażysta
Sprawozdanie n. kontraktowy
Sprawozdanie n. mianowany
Sprawozdanie n. dyplomowany
Organizacja
Organizacja roku szkolnego
Dyżury
Dyżury kadry kierowniczej
Plan lekcji
Podręczniki szkolne - s. ponadpodstawowe
Podręczniki szkolne - s. ponadgimnazjalne
Godziny pracy sekretariatu
Godziny pracy pedagogów
Godziny pracy biblioteki
Plan - kurs kwalifikacyjny cukiernik
Deklaracja maturalna
Działalność
Niecodziennik
Wolontariat
Samorząd szkolny
Centrum Kompetencji Zawodowych
Bezpłatne kursy kwalifikacyjne
Aktualności
Diagnoza
Oferta edukacyjna
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie
Kucharz
Cukiernik
Elektromechanik pojazdów samochodowych
Klasa wielozawodowa dla młodocianych pracowników
TECHNIKUM
Technik usług fryzjerskich
Technik elektryk
Technik elektronik
Technik mechatronik
Technik informatyk
Technik budownictwa
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Technik technologii żywności
LICEUM
Liceum mundurowe
Liceum ratownicze
Liceum pożarnicze
Liceum policyjne
Rekrutacja
Regulamin rekrutacji na rok szkolny 2020/2021
Back to top